vrijdag, september 08, 2006


Waarom een Pullman boxspring?

Een Pullman boxspring is een

gestoffeerde en verende matrasdrager,
voorzien van een binnenveringinterieur. U zult merken dat een Pullman
boxspring ongekend comfort geeft. Dit is te danken aan het originele
Pullman patentveringinterieur en het originele Pullman pocketveringinterieur
voor de verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Het ambachtelijke handwerk en de beste kwaliteit materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor vochtregulatie en ventilatie. Een goed ventilerende matrasdrager is een voorwaarde voor een aangename nachtrust. Ten opzichte van andere matrasdragers biedt de Pullman boxspring een uitstekende vochtregulatie en ventilatie.

Zoveel smaken, zoveel kleuren

Slimme ontwerpen verfraaid met moderne stijlkenmerken. Plus een uitgebreide collectie actuele bekledingsstoffen. Stoffen die u uitdagen tot de meest verrassende kleurcombinaties. Met uw keuze voor materialen en stoffen kunt u uw slaapomgeving compleet maken en volledig van deze tijd. Maar ook als u zelf de stof aanlevert, laten wij uw boxspring daar graag mee bekleden! Het resultaat: de creatie van uw droomwereld.

Uw persoonlijke comfortkeuze

Geen mens is hetzelfde. Daarom maakt Pullman matrassen op maat. Matrassen voor bestaande bedden en slaapsystemen, maar ook matrassen om te combineren met de superieure Pullman boxsprings. In alle gevallen staat de hoge kwaliteit borg voor het allerbeste resultaat. Laat u zich bij ons in de winkel voorlichten over wat voor u de beste keuze is.

Om werkelijk ontspannen te kunnen liggen, is het van belang dat uw lichaam de ruimte heeft. Vuistregel is dat een matras circa 20 cm langer moet zijn dan uw eigen lengte. De breedte wordt vooral bepaald door uw persoonlijke
manier van slapen. Ook hier geldt: neem de ruimte. Wilt u liever een extra lang of extra breed bed? Pullman levert vrijwel elke matras op maat.
W&B LigComfort Eindhoven 040-2920480 www.wb-ligcomfort.nl

Geen opmerkingen: