zaterdag, september 30, 2006

Phi-ton bedden


Phi-ton 3D-matrassen
Anders dan alle andere. Geen pocket veren, geen latex, geen schuim, geen dons. De Phi-ton 3D-matrassen en hoofdkussens zijn vervaardigd uit een zeer functioneel materiaal: 3D vezelvlechtwerk. Dit hoogst actuele textielmateriaal doet momenteel overal van zich spreken. Vooral waar het gaat om verhoogd comfort en uitmuntende microklimatische en hygiënische eigenschappen. Zoals in medische en sportartikelen, of zittingen van exclusieve auto's. En met Phi-ton in eersteklas matrassen.
Eigenschappen die u zult voelen
Drukverdeling tot in de puntjes. De druk van het lichaam wordt precies op die plaatsen waar hij op de Phi-ton 3D- matras inwerkt zacht opgenomen en verdeeld. De nacht wordt rustiger en u begint de volgende dag weer met nieuwe energie.
Pure ventilatie. De uitstekende lucht- en vochtdoorlatendheid van het lichte 3D vezelvlechtwerk zorgen voor een gezond, droog slaapklimaat. Met een uitmuntende zuurstoftoevoer, zonder ophoping van vocht en warmte. Geen zweten, geen geurtjes.
Optimale hygiëne. Allergisch? In een schonere omgeving kunt u niet slapen. De Phi-ton 3D-matrassen en hoofdkussens en de bijbehorende hoezen zijn antiallergisch, antistatisch, vrij van schadelijke stoffen en resistent tegen huisstofmijt en schimmels. Het eco Umweltinstitut heeft ons 3D vezelvlechtwerk getest op 56 schadelijke stoffen en er geen aangetroffen. De lichte matrassen en kussens zijn moeiteloos te reinigen en drogen snel.
De Phi-ton 3D-matras
Waar anderen alleen van kunnen dromen. Alleen de toepassing van het functionele 3D vezelvlechtwerk maakt het mogelijk alle vereisten voor een echte comfortmatras te verenigen: optimale drukverdeling, buitengewone lucht- en vochtdoorlatendheid, uitstekende hygiëne en duurzaamheid.
Comfort voor uw welbevinden: de Phi-ton 3D-matras is bekleed met een hoogwaardige Öko-Tex Clearest of 3D tijk, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ademend, zacht voor de huid, sterk en wasbaar.
voor meer informatie www.phi-ton.com

Geen opmerkingen: