zondag, september 03, 2006

Tempur


Tempur traag-
schuim
Tempur NASA Traag-
schuim Ontwikkeld voor de ruimtevaart - Verbetert het leven op aarde
De TEMPUR matras en het kussen passen zich aan uw lichaam aan - en geven u een gevoel van gewichtloosheidAls u net gaat liggen kan de TEMPUR matras vrij stevig aanvoelen. Maar door uw lichaamstemperatuur en gewicht wordt het TEMPUR materiaal zachter en past het zich nauwkeurig aan uw lichaamscontouren aan, waardoor u het gevoel krijgt gewichtloos te zijn.

Een hightech comfortmateriaal TEMPUR is een hightech comfortmateriaal dat oorspronkelijk is ontwikkeld door NASA voor het ruimtevaartprogramma van de Verenigde Staten. Dankzij de unieke drukverlagende eigenschappen van de TEMPUR matras en het kussen ligt uw lichaam in een natuurlijke, ontspannen houding.
Het drukverlagende slaapsysteem van de 21e eeuw Als geïntegreerd concept voor slaap, gezondheid en actieve ontspanning, levert het TEMPUR slaapsysteem een belangrijke bijdrage aan uw kwaliteit van leven.
TEMPUR verbetert de kwaliteit van het slapenVermindert het woelen en draaien Onder invloed van de TEMPUR matras verbetert de bloedcirculatie waardoor de noodzaak om te woelen en te draaien aanzienlijk afneemt en de slaapkwaliteit toeneemt. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat een gemiddeld aantal van 80-100 keer draaien per nacht met 17-20 keer afneemt op een TEMPUR matras. W&B LigComfort Eindhoven 040-2920480
www.wb-ligcomfort.nl

Geen opmerkingen: