dinsdag, februari 12, 2008

Dorime traagschuim matras

Dorime BV is een toonaangevend bedrijf dat zich geheel richt op de slaapcomfort-branche binnen de detailhandel. Beter bekend onder de naam Deron BV zijn zij al reeds tien jaar een gevestigde specialist op de Nederlandse zorgmarkt. Deron levert al jarenlang kwalitatief hoogstaande traagschuimproducten aan bijv. ziekenhuizen, revalidatiecentra, paramedici en fondsen.Om deze unieke producten te kunnen aanbieden in het particuliere segment heeft Deron een geheel nieuw product ontwikkelt voor de detailhandel. Onder de naam Dorime zullen deze exclusieve producten worden aangeboden.

Dorime matrassen zijn uniek in samenstelling door de optimale vocht en luchtregulerende eigenschappen van Evopore®. Deze Zwitserse schuimsoort combineert de positieve eigenschappen van zowel HR koudschuim als hoogwaardig polyether schuim. Dit resulteert in een zeer duurzaam en comfortabel product. Uiteraard zijn Dorime Evopore® matrassen leverbaar in verschillende types en varianten.

Dorime schotelbodems zijn speciaal vervaardigd om de drukverdelende eigenschappen van Evopore® zo goed
mogelijk te benutten. Voor optimale functionaliteit is het essentieel dat lichaamsgewicht gelijkmatig verdeeld
wordt. Door de afzonderlijk verende schotelplateaus past de Dorime schotelbodem zich eenvoudig aan elke
lichaamsvorm aan. Tevens bevordert het speciale “airlift”systeem de ventilatie en vochtregulatie van het matras.
Uiteraard is de schotelbodem leverbaar in geheel elektrisch verstelbare variant, maar ook als vaste bedbodem. Voor meer informatie over dorime, http://www.dorime.nl/ , of bijvoorbeeld drukverlagende matrassen en neksteun kussens van Tempur ga naar , http://www.slaaptijd.nl/ , of bezoek onze showroom, waar u de matrassen en bedden van zowel Tempur als Dorime kunt proberen en beoordelen. Beddenspeciaalzaak W&B Licomfort, Keizer Karel V singel 4 5615 PE Eindhoven 040-2920480

1 opmerking:

Anoniem zei

wat is nu beter tempur of dorime