vrijdag, september 15, 2006

Tempur hoofdkussen


Tempur kussens

TEMPUR kussens bevorderen de slaap door de nek- en schouderspieren volledig te laten ontspannen. TEMPUR kussens kunnen de pijn verlichten en helpen bij snurk en slaapproblemen. De anatomische ontwerpen en de drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR materiaal bieden optimaal comfort aan het nekgebied zodat de nek en schouderspieren volledig kunnen ontspannen.
Het TEMPUR Millennium nekkussen
Het meest geavanceerde kussen voor de juiste ondersteuning van uw nek als u op uw rug of zij slaapt. De voorover hellende rand biedt uitstekend comfort en ideale ondersteuning van de bovenste wervels.

Het TEMPUR nekkussen Original kussen
Sluit perfect aan op de contouren van uw nek en hoofd en biedt uitstekende steun en verlichting aan de nek en schouderspieren.

Het TEMPUR kussen Classic
Het TEMPUR kussen Classic is een combinatie van een traditioneel kussenontwerp met functionele nekondersteuning en de unieke voordelen van het TEMPUR materiaal.

Het Comfort Pillow
Het Comfort Pillow combineert steun en comfort op geheel nieuwe wijze.

Het TEMPUR nekkussen voor op reis
Neem uw favoriete kussen mee als u niet thuis overnacht - het heeft dezelfde vorm en functie als het TEMPUR hoofdkussen Original, maar is half zo breed. De praktische transporttas zorgt ervoor dat 70% van het volume samengedrukt wordt.
voor meer informatie over tempur hoofdkussens ga naar www.wb-ligcomfort.nl
telefoonnr. 040-2920480 W&B LigComfort Keizer Karel V singel 4 Eindhoven

Geen opmerkingen: