zaterdag, september 16, 2006

Carpediem beds of sweden


Marstrand
Vorm gegeven
voor alle
zintuigen
Wij zijn trots op ons verstelbare Marstrand bed, een werkelijk uniek bed. Wij durven zelfs te beweren dat er vermoedelijk nergens een verstelbaar bed te vinden is dat comfortabeler is dan dit. Carpediem heeft kosten noch moeite gespaard om de Marstrand het perfecte zitcomfort te geven.Aangezien een verstelbaar bed in zit en lig stand ongelijk wordt belast, heeft Carpediem als eerste en enige beddenfabrikant de achterkant van het rugdeel van het bed uitgerust met een verstelbare lendensteun waardoor uw rug extra wordt ontlast als u in bed zit. Lange lees of tv-avondjes worden puur genieten in de Marstrand. Het enige risico is dat u misschien in slaap valt!

Met zijn elegante en draadloze afstandbediening regelt u eenvoudig alle functies van het bed, hoe u wilt zitten of hoe u wilt liggen maar ook in welke stand u de lendensteun wilt hebben.Met een druk op de knop vergrendelt u de afstandbediening. De stroomvergrendeling zorgt dat er alleen stroom op de motor staat als u de afstandbediening gebruikt.

De Marstrand is niet alleen buitengewoon fraai maar ook heel praktisch. Een lust voor het oog en voor het lichaam. De dubbele pocketveersystemen garanderen een goede nachtrust. Het bed heeft een moderne overtrek van een slijtvaste grijze stof met zilveren naden en staat stevig op mooie gedraaide metalen poten. Veel aan de Marstrand is nieuw, maar uiteraard is de basis dezelfde unieke constructie als de rest van het programma. De Marstrand maakt het u heel eenvoudig om van het leven te genieten. Voor meer informatie over Carpediem bedden kijk op http://www.carpediembedden.nl/ of kom naar de winkel in Eindhoven. w&b ligcomfort Keizer Karel V singel 4 tel. 040-2920480 http://www.wb-ligcomfort.nl/

Geen opmerkingen: