woensdag, september 06, 2006

Slapen op water


Com-
fortabel slapen. Een PROFINE waterbed is de beste voor-
bereiding op een nieuwe dag. Elk punt van het lichaam wordt dor het water gedragen, doordat het waterbed zich prefect aan elke lichaamsvorm aanpast. Het lichaam wordt gelijkmatig en soepel ondersteund. Lichaamsdelen die teveel druk ondervinden op een conventionele matras (bv. hielen, bekken en schouders) drukken nu het water weg. Dit water wordt verplaatst naar de delen die onvoldoende ondersteund worden (bv. nek, rug en knieholte). Door de natuurlijke houding die het lichaam aanneemt op het water kantelt het bekken licht en wordt elke druk van de tussenwervelschijven weggenomen. Hierdoor kunnen deze zich optimaal dehydrateren.
Hygiëne: kies zelf uw bedgenootIn een tijd waar hygiëne met een hoofdletter geschreven wordt, zijn allergieën één van de meest voorkomende kwalen. Ondanks onze dagelijkse hygiëne verliezen wij gemiddeld een halve liter vocht per nacht, samen met huidschilfers, lichaamszouten en haarresten. Elke nacht verliest u de ideale maaltijd voor uw trouwste bedgenoot, de huisstofmijt. Met een PROFINE waterbed maakt deze parasiet geen schijn van kans. Het lichaamsafval dringt niet meer tot in de matras door, maar blijft erop liggen.Aangename warmteVoldoende warmte is van groot belang voor ons lichaam. Het PROFINE waterbed wordt dan ook voortdurend op een aangename temperatuur verwarmd. Dit maakt het bed aangenaam warm in de winter en zelfs verfrissend koel in de zomer. Wanneer men tijdens de winter in een koud bed ligt, gaat het hart sneller pompen om de bloedcirculatie niet te storen en de spieren en gewrichten niet te laten afkoelen, waardoor zij stram worden.
Ook bij Ook bij arthritis en rheumatische gewrichtsproblemen is dit verwarmd PROFINE waterbed een heuse weldaad. Wie droomt er niet van om zelf zijn eigen matras samen te stellen? Een PROFINE waterbed brengt deze wens in vervulling. PROFINE biedt het meest complete gamma van maten, stabilisaties en systemen. U kan uit niet minder dan 11 verschillende stabilisaties kiezen, verkrijgbaar in meer dan 25 afmetingen.
UNO of DUAL systemenMen heeft de keuze om samen op één matras te slapen of elk op een gescheiden watermatras die weliswaar beiden perfect worden geïntegreerd in één bed. Het gescheiden, ook DUAL systeem genoemd, biedt als voordeel dat elk van de beide partners zijn eigen stabilisatie kan kiezen en bovendien zijn eigen temperatuursvoorkeur kan instellen.
Levenslang comfortWater slijt niet. De eigenschap van een vloeistof is dat zij haar soepelheid voortdurend behoudt. Deze eigenschap verdwijnt of vermindert niet met de jaren. Dit betekent dat uw PROFINE waterbed zelfs na vele jaren gebruik nog steeds hetzelfde comfort zal bieden als de eerste nacht dat u erop sliep.
Nieuwsgierig? Kom proefliggen in onze showroom in Eindhoven en laat u voorlichten over de vele mogelijkheden. Tel. 040-2920480 eindhoven@wb-ligcomfort.nl www.profineinfo.nl

Geen opmerkingen: