zondag, september 10, 2006TEMPUR, voor een gevoel van gewichtloosheid met optimale drukverlaging

TEMPUR ontlast uw rug en geeft u het beste slaapcomfort.Als u ligt, voelt de matras eerst misschien stevig aan, maar uw lichaamstemperatuur heeft al gauw invloed op het materiaal. U zakt een beetje in de matras weg, terwijl deze zich vormt naar uw lichaam. Hierdoor wordt de druk op uw schouders, armen, heupen, knieën en hielen verminderd, zodat u kunt rusten in een spanningsvrije houding. Het gewicht van uw lichaam wordt gelijkmatig over het gehele ligvlak verdeeld. Deze ervaring kan alleen maar worden beschreven als een gevoel van gewichtsloosheid.

TEMPUR, verlichting in plaats van druk

Tempur heeft veel voordelen die een traditioneel matras niet heeft.
Vaak wordt pijn in de rug, nek en gewrichten veroorzaakt door druk. Mensen denken niet na over hun houding als ze gaan slapen. Een slechte houding en druk zijn de voornaamste oorzaken van pijn in de rug, nek en gewrichten. Een verkeerde matras kan het nog erger maken als het te hard of te zacht is. Het TEMPUR matras en kussen verlagen de druk door het gewicht over het gehele vlak te verdelen en heffen daarmee de drukconcentraties op die de pijn en het ongemak kunnen veroorzaken.

TEMPUR, ontspannen en rustige slaap

Tempur werd oorspronkelijk in de gezondheidssector geïntroduceerd om doorligwonden te voorkomen en rugpijn te verlichten. Tegenwoordig kennen miljoenen mensen in meer dan 50 landen verspreid over de hele wereld TEMPUR en zij genieten, elke nacht weer, van het fenomenale vermogen van TEMPUR om de nachtrust te verbeteren. Eén van de verklaringen hiervoor is de ontspannen en dus diepere slaap die een natuurlijk gevolg is van het gunstige effect van TEMPUR matrassen en kussens op de bloedcirculatie. TEMPUR heeft een positief effect op de bloedcirculatie omdat de TEMPUR matrassen en kussens uit een open, zelfventilerende cellen bestaan, die op de lichaamstemperatuur en het gewicht reageren en zich in enkele seconden aan het lichaam aanpassen.

TEMPUR, onze ervaring bij w&b LigComfort

De afgelopen jaren hebben wij een paar honderd matrassen van Tempur verkocht in onze winkel in Eindhoven. De reacties hierop zijn zeer positief. In drie gevallen beviel het matras niet, maar het grootste gedeelte (98%) is echter tevreden of uitermate tevreden met het aangeschafte Tempur matras.

Geen opmerkingen: