dinsdag, februari 24, 2015

Beddenspeciaalzaak Slaaptijd; het moet een feest zijn om in bed te stappen!

Beddenspeciaalzaak Slaaptijd is naar de Aalsterweg 118M  verhuisd. Voorheen zat deze winkel vijftien jaar in een pand aan de Keizer Karel V Singel. Naast diverse kwaliteit merken, is Slaaptijd vooral gespecialiseerd in de verkoop van Tempur matrassen. Een  A-merk dat zeer hoog staat aangeschreven.
Volgens Frank Koken kan iedereen bij Slaaptijd terecht voor een goede matras, met de nadruk op mensen die rondlopen met rugklachten en/of andere slaapproblemen. Daarnaast heeft Slaaptijd een ruim assortiment aan boxsprings en waterbedden. “We zitten hier nu een paar maanden”, zegt Frank, “en merken dat we veel meer ruimte hebben om klanten ons assortiment te laten zien. Ons uitgangspunt is dat het een feest moet zijn om in bed te stappen. Het loont zeker om te investeren in een kwaliteitsmatras. Tenslotte breng je een derde deel van je leven in bed door.”
“Klanten die bij ons binnenlopen, weten het belang van een goede  matras. We nemen ze bij de hand en laten zien wat mogelijk is. Meestal hebben ze zelf wel een idee/beeld. Vervolgens laten we voelen hoe een matras ligt. Het matras en de bedbodem zijn bepalend voor een goede nachtrust. Pas daarna gaan we over naar het uiterlijk van het bed. Dat kan altijd worden ingevuld.”
“We krijgen veel mensen via-via onze beddenspeciaalzaak binnen. Ook mensen van ‘de eerste dag’ komen terug. Ons belang is dat mensen het juiste matras kiezen en een bed vinden die bij ze past. Door goed te luisteren en gepast advies te geven, komen we er altijd uit.”
Stap gerust eens binnen of kijk voor meer informatie op: www.slaaptijd.nl

Geen opmerkingen: