maandag, januari 05, 2015

Tempur voordeel bij Slaaptijd Eindhoven

Bij aankoop van twee elektrisch verstelbare bedbodems en twee matrassen naar keuze, ontvangt u de tweede bedbodem ter waarde van € 1298,- helemaal GRATIS. Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2015

TEMPUR Voordeel Bedbodems


Combineer een tempur bedbodem met een tempur matras om maximaal te kunnen genieten van het comfort en de geweldige ondersteuning die een bed van tempur biedt. De schotelbedbodem van tempur heeft flexibele schotels, gemaakt met een open structuur voor een optimale ventilatie. De bedbodem is verdeeld in vier zones, waarbinnen de flexibele schotels hun verschillende mate van stevigheid hebben.

Wintervoordeel op matrassen         Wintervoordeel op kussens   


Deze winter biedt wij u de beste nachtrust met aangenaam voordeel op een matras van tempur. Uw voordeel op deze matrassen is €150,- per matras! Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2015 en kan niet gecombineerd worden met het voordeel op de bedbodems.

Tot en met 31 januari 2015 kunt u profiteren van voordeel op tempur hoofdkussens bij beddenspeciaalzaak Slaaptijd. Bij aankoop van 2 tempur hoofdkussens, krijgt u het tweede kussen voor de halve prijs!

Geen opmerkingen: