dinsdag, april 12, 2011


SILVANA WORDT STEEDS BETER

Voorkant
Met de introductie van de nieuwe Silvana Support, de verbeterde versie van het originele neksteunkussen met de gezichtjes, kan nu iedereen lekker slapen. Neksteunkussens geven de beste nachtrust, daar zijn deskundigen en miljoenen tevreden gebruikers het allemaal over eens. Maar diezelfde neksteun wordt soms ervaren als een ongemakkelijk gedeelte van het zo comfortabele hoofdkussen, alsof je in de goede slaaphouding gedwongen wordt. En dat vindt niet iedereen prettig.
Met de schoudercontour in de neksteun van de nieuwe Silvana Support is dat voorbij. De jukvormige contour volgt het hoofd en de nek soepel maar het kussen ondersteunt nog steeds zodanig dat de wervelkolom recht ligt, of u op uw rug of op uw zij slaapt. De drie verschillend gevulde bovenvakken zorgen namelijk voor een ontspannen wervelkolom doordat het hoofd in de rugligging wat meer wegzakt en bij de zijligging wat hoger ligt. En de wigvorm van het kussen laat de vulling waar hij hoort: onder het hoofd, niet bovenin het kussen.
De ruimte tussen nek en hoofd wordt veerkrachtig ondersteund door een latex neksteun. En omdat deze nieuwe neksteun bij zijligging de kin vrijlaat ademt u ook vrijer zodat u nog rustiger slaapt. Een aanrader voor wie last heeft van nek- of hoofdpijn of voor wie gewoon heel lekker wil slapen. Natuurlijk is dit Silvana support neksteun-kussen verkrijgbaar bij,
Beddenspeciaalzaak Slaaptijd, 
Keizer Karel V singel 4 
Eindhoven tel. 040-2920480

Geen opmerkingen: