donderdag, oktober 05, 2006

Carpediem bedden


Een unieke constructie voor unieke vormen
Wij slapen een groot gedeelte van ons leven. Een goede nachtrust is voor elk mens noodzakelijk om fit en uitgerust aan een nieuwe dag te beginnen. Uiteraard begint en eindigt een goede nachtrust bij een goed bed, daar is iedereen het wel over eens. Desondanks kiezen veel mensen voor een bed van minder goede kwaliteit. Zo’n keuze kan niet alleen heel wat slapeloze nachten opleveren maar ook rugklachten terwijl dát absoluut niet nodig is.
Een bed van Capediem zorgt ervoor dat u ‘s morgens fit en uitgerust wakker wordt. Deze matrassen vormen zich naar uw lichaam, of u nu op uw rug, buik of zij slaapt. De unieke constructie maakt de bedden van carpediem buitengewoon comfortabel. Door het plaatsen van een drukontlastend bodemsegment zinken de veren van de matras weg wanneer dit extra zwaar wordt belast. De matras wordt daardoor flexibeler en voegt zich geheel naar de vormen van uw lichaam. Medische kringen in Zweden bevelen carpediem bedden aan bij ernstige rugklachten. Bovendien krijgt carpediem in onafhankelijke testen de beste beoordelingen. Ook wij slapen goed als wij weten dat uw nachtrust goed is.
De juiste veer op de juiste plaats doet wonderen

Het bodemsegment van carpediem zorgt ervoor dat de zwaarst belaste veren niet tegen uw lichaam omhoog kunnen drukken maar kunnen wegzinken. Hierdoor is er een lagere druk op de uitstekende delen van uw lichaam zoals schouders en heupen en is er meer steun in onderrug en taille.Voor meer informatie over carpediem bedden kijk op www.carpediembed.nl of ga naar onze winkel in Eindhoven. telefoon 040-2920480

Geen opmerkingen: